Buitenlamp op batterijen

Extra verlichting in de tuin of onder de carport is nooit weg. Het helpt tegen ongenodigde gasten, maar zorgt er ook voor dat je de weg prima vindt als je in het donker thuiskomt. De SafeGuards van GP zijn milieuvriendelijk, gemakkelijk te monteren en draadloos. Er is keuze uit buitenlampen op batterijen en hybride varianten. 

Buitenlamp op alkaline batterijen

De SafeGuards op batterijen zijn ideaal als je geen zin hebt om met bekabeling in de weer te zijn. Bevestigingsmaterialen om te schroeven zijn bijgesloten, evenals een handige beugel om de lamp vast te klemmen aan een schutting, koof, paal of pergola. 

De ingebouwde bewegingssensor, die je evenals de spot in elke gewenste richting draait, registreert elke beweging en activeert de lamp gedurende tien seconden. Met de draaischakelaar is de gevoeligheid van de sensor nauwkeurig in te stellen. Van ‘maantje’ (uitsluitend detecteren bij duister) tot aan ‘zonnetje’ (ook detecteren bij daglicht) en alle gradaties ertussenin.

Ontdek de SafeGuards op batterijen

SafeGuard 1.1 SafeGuard 1.1

SafeGuard 1.1

De GP Cordless Lite SafeGuard is een veiligheidslicht dat verlichting brengt op cruciale plekken rond de woning. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt dat de SafeGuard draadloos functioneert en eenvoudig te monteren is op iedere gewenste plek. De lichtbundel heeft een reikwijdte van 8 meter.

SafeGuard 3.1 SafeGuard 3.1

SafeGuard 3.1

De SafeGuard 3.1 is een gemakkelijk te monteren buitenlamp met bewegingssensor. Waterbestendig en draadloos. Verlichting van donkere hoeken en paden verhoogt niet alleen het leefcomfort, maar houdt ook ongewenste gasten op afstand. De SafeGuard beschikt over een lichtbundel van 130 lumen. 

safeguard safeguard

Meer SafeGuards

Schaars verlichte woningen en duistere achteroms zijn favoriet bij een categorie ‘gasten’ die je liever kwijt dan rijk bent. SafeGuard van GP brengt uitkomst. Het assortiment bestaat uit vier buitenlampen op batterijen, twee buitenlampen op zonne-energie met batterijen als back-up. Benieuwd?

Buitenlamp op zonne-energie

Niet iedereen heeft goede ervaringen met lampen op zonne-energie. Zeker als er een periode lang weinig zonlicht is wil het weleens misgaan. Met de SafeGuard Hybrid heb je altijd stroom. Ze zijn uitgerust met een ultra luxe zonnepaneel die energie doorvoert naar een oplaadbare batterij. Die batterij slaat energie op zodat als de zon niet schijnt de lamp blijft werken.

Na slechts 3 zonuren bevat de batterij genoeg energie voor 1 maand lang verlichting! Mocht het voorkomen dat er een extreem lange periode geen zon schijnt, zijn er drie back-up alkaline batterijen. Kortom: deze LED buitenverlichting laat je nooit in de steek.

Gemakkelijk te monteren

Gemakkelijk te monteren

Geen rompslomp of uitgebreide handleidingen. Alle SafeGuards monteer je binnen een handomdraai.

Waterbestendigheid

Waterbestendig

Regen, sneeuw en wind? Geen enkel probleem. Deze buitenlampen slaan zich er moeiteloos doorheen. 

Draadloos

Draadloos

Alle SafeGuards zijn draadloos. Ze werken op batterijen en/of zonne-energie. Handig en praktisch!

Search engine powered by ElasticSuite