De ideale buitenlamp met schemersensor

Thuiskomen in het donker kan soms lastig zijn. Vooral als je het slot van je poort niet goed ziet, als je de sleutelbos niet kunt vinden of als een steentje over het hoofd ziet onderweg naar je voordeur. En wat dacht je van het onveilige gevoel als je dat donkere gangetje in moet naar de achterdeur? Een buitenlamp met schemersensor brengt uitkomst. 

Bewegingssensor of schemerssensor?

Koop ik een lamp met een schemersensor of een lamp met een bewegingssensor? Bij het maken van de keuze is het goed om je bewust te zijn van het verschil.

  • De bewegingssensor detecteert warmte en bewegingen. Een lamp met een bewegingssensor werkt alleen in het donker. Bij daglicht is het namelijk niet mogelijk signalen optimaal op te vangen.
  • Een schemersensor stel je van tevoren in. Als het in de winter eerder donker wordt is het wel zo prettig als er een lamp bijvoorbeeld de oprit verlicht.  

Uiteraard bestaan er buitenlampen met zowel een schemer- als bewegingssensor.

Ontdek de SafeGuards

SafeGuard 1.1 SafeGuard 1.1

SafeGuard 1.1

De GP Cordless Lite SafeGuard is een veiligheidslicht dat verlichting brengt op cruciale plekken rond de woning. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt dat de SafeGuard draadloos functioneert en eenvoudig te monteren is op iedere gewenste plek. De lichtbundel heeft een reikwijdte van 8 meter.

SafeGuard 3.1 SafeGuard 3.1

SafeGuard 3.1

De SafeGuard 3.1 is een gemakkelijk te monteren buitenlamp met bewegingssensor. Waterbestendig en draadloos. Verlichting van donkere hoeken en paden verhoogt niet alleen het leefcomfort, maar houdt ook ongewenste gasten op afstand. De SafeGuard beschikt over een lichtbundel van 130 lumen. 

safeguard 4.1 safeguard 4.1

SafeGuard 4.1 hybride

Uitgerust met twee schijnwerpers en twee krachtbronnen is de SafeGuard RF4.1H het toonbeeld van zekerheid en veiligheid. Want deze LED-buitenverlichting met bewegingssensor laat je nooit in de steek. GP ontwikkelde een schijnwerper die op zowel zonne-energie als op eenmalige batterijen werkt. 

Gemakkelijk te monteren

Gemakkelijk te monteren

Geen rompslomp of uitgebreide handleidingen. Alle SafeGuards monteer je binnen een handomdraai.

Waterbestendigheid

Waterbestendig

Regen, sneeuw en wind? Geen enkel probleem. Deze buitenlampen slaan zich er moeiteloos doorheen. 

Draadloos

Draadloos

Alle SafeGuards zijn draadloos. Ze werken op batterijen en/of zonne-energie. Handig en praktisch!

Search engine powered by ElasticSuite